· 

Massagebeurs Hoevelaken

De beurs in Hoevelaken kunnen we een succes noemen. Zoals het hoort hebben we veel gezien. Naar aanleiding van onze outfit veel gesprekken gehad.

 

Een heel leuk gesprek met iemand die ons op de schouder tikte en vol trots vertelde dat ze zich van de week had ingeschreven voor de atlasmassagecursus in mei. Leuk om van te voren al kennis te maken met een nieuwe cursist.

Ook hebben we contacten gelegd met leveranciers om kortingen te bedingen voor onze leden. We hebben vervolgafspraken gemaakt en zodra alles in kannen en kruiken is kunnen we hierover aan onze leden meer vertellen.

 

De stichting heeft weer alle moeite gedaan om nog beter bekend te worden zodat we er allemaal onze vruchten van kunnen plukken; zowel voor onze leden als voor onze cliënten.

Het doel van de stichting AtlasMassageGroep is het realiseren van een groot landelijk netwerk van gelicentieerde Atlas- en Atlas-Lumbaal Masseurs, om op die manier -zonder winstoogmerk- deze unieke techniek dichter bij de klant te kunnen aanbieden. Hierdoor wordt het mogelijk om de Atlas- en de Atlas-Lumbaalmassage binnen handbereik te brengen, doordat potentiële cliënten in het register kunnen zoeken naar een masseur bij hun in de buurt, maar ook als masseur bestaande klanten door te kunnen sturen naar een collega van de AtlasMassageGroep.

 

Stichting Atlas Massage Groep
Opgericht: 25 juni 2015

Uitsluiting:

De stichting Atlas Massage Groep heeft statutair enkel als doel om een landelijk netwerk van Atlasmasseurs te bevorderen en in stand te houden. De kwaliteit van de Atlasmassage wordt gewaarborgd door middel van een jaarlijkse kwaliteitstoetsing en certificering van haar licentiehouders.

Al onze licentiehouders zijn echter zelfstandige ondernemers en geheel verantwoordelijk voor hun eigen bedrijfsvoering en handelen. De stichting Atlas Massage Groep kan om die reden nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de werkwijze van haar licentiehouders en de daaruit voortvloeiende positieve of negatieve resultaten, in de ruimste zin van het woord. In het geval van klachten, van welke aard dan ook, dient u zich daarom uitsluitend te wenden tot degene die u heeft behandeld.