· 

Ervaring van een cliënt

Een cliënt van mij schreef na de eerste behandeling het volgende in haar groepsapp:

 

Lieve allemaal...

 

Ik heb nieuws... 📷 voorzichtig nieuws... 📷

Het lijkt dat ik van de pijn af ben... Ik kan het zelf echt nog nauwelijks bevatten maar zoals het nu is lijkt het echt zo..

Ik ben gisteren naar een therapeut geweest. .. Deze was me al diverse malen aangeraden.. maar ik vond het wat eng.. Afgelopen dinsdagavond heb ik toch de stap gezet hem te bellen en ik kon gisteren 12.15 uur terecht...Hij zei: aan het eind weet jij en ik of ik je verder kan helpen. Hij deed een aantal korte massages en tussendoor vroeg hij steeds hoe voelt het.. na de eerste keer was het al anders.. maar ik kon het bijna niet uit mijn mond krijgen.. 📷. Op het laatst na 10 minuten zei hij en nu... Ja toen moest ik echt zeggen dat ik geen pijn voelde.. HOE BIJZONDER... Met masseren ging de morfine pleister eraf.. oh zei ik die moet straks toch opnieuw.. Nou zei hij doe maar niet...📷. Niet zei ik.. nee zegt hij anders weet je niet of dit helpt... Ennnnn... ik ben nu nog zonder pleister EN zonder pijn .. Wel heb ik hele erge last van de knopen in mijn rug die hij behandeld heeft en spierpijn in mijn rechterarm.. . Ik moet er vanmiddag weer heen en waarschijnlijk morgen ook..

Ik, nee wij zijn zo ontzettend dankbaar... Cor was "toevallig" gisteren vrij en vroeg zo gauw hij me weer zag: Hoe gaat het, wat voel je??? En elke keer volgde: Het gaat goed, ben alleen moe.. vreselijk moe...

Vannacht was ik vreselijk onrustig.. mede door de gevoelige knopen en spierpijn in mijn arm en ik had het steeds koud-warm.. Maar ik heb echt niet meer de oude pijn gehad...

Je weet werkelijk waar niet wat je overkomt..

Het is allemaal nog heel erg in het begin ik weet ook nog helemaal niet of dit blijvend is, maar wilde dit toch wel alvast meedelen. Er is zo meegeleefd en ik had ook de indruk dat velen op een dergelijk bericht "zaten te wachten" wat ik heel goed begrijp... Ik kon dus nu ook niet langer wachten om het mee te delen.. Het is een te groot geheim om niet te delen.... 📷

 

(met toestemming gepubliceerd)

 

Het doel van de stichting AtlasMassageGroep is het realiseren van een groot landelijk netwerk van gelicentieerde Atlas- en Atlas-Lumbaal Masseurs, om op die manier -zonder winstoogmerk- deze unieke techniek dichter bij de klant te kunnen aanbieden. Hierdoor wordt het mogelijk om de Atlas- en de Atlas-Lumbaalmassage binnen handbereik te brengen, doordat potentiële cliënten in het register kunnen zoeken naar een masseur bij hun in de buurt, maar ook als masseur bestaande klanten door te kunnen sturen naar een collega van de AtlasMassageGroep.

 

Stichting Atlas Massage Groep
Opgericht: 25 juni 2015

Uitsluiting:

De stichting Atlas Massage Groep heeft statutair enkel als doel om een landelijk netwerk van Atlasmasseurs te bevorderen en in stand te houden. De kwaliteit van de Atlasmassage wordt gewaarborgd door middel van een jaarlijkse kwaliteitstoetsing en certificering van haar licentiehouders.

Al onze licentiehouders zijn echter zelfstandige ondernemers en geheel verantwoordelijk voor hun eigen bedrijfsvoering en handelen. De stichting Atlas Massage Groep kan om die reden nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de werkwijze van haar licentiehouders en de daaruit voortvloeiende positieve of negatieve resultaten, in de ruimste zin van het woord. In het geval van klachten, van welke aard dan ook, dient u zich daarom uitsluitend te wenden tot degene die u heeft behandeld.